Надрукувати
Перегляди: 1689

Учні Сумської дитячої художньої школи ім. М. Г. Лисенка стали переможцями конкурсів мистецтв Всеукраїнського і Міжнародного рівнів.

Олександра ГУБА (викладач Ольга ПЕРЕЯСЛОВА) стала лауреатом ІІ ступеня у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв і талантів «Весняний передзвіт», що відбувався в Ужгороді.

Матвій КОСТЮЧЕНКО (викладач Олександр ФЕДОРЕНКО) став переможцем ІІ Всеукраїнського конкурсу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Битва Жанрів Art», що проходив у Києві.

Також, одразу дві учениці художньої школи вибороли перемогу у VІІ Міжнародному онлайн-конкурсі образотворчого та декоративного мистецтва «Симфонія кольорів – Самоцвіти», це – Маргаріта БРИЧЕНКО та Олександра ДУКА (викладач Тетяна СУРКОВА). Дівчата отримали дипломи І ступеню та посіле перше місце у конкурсі.

Переможницею у Міжнародному фестивалі-конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Весняні Барви», який проходив у Переяславі стала Наташа ТОРГАЧОВА. Дівчина отримала диплом лауреата І премії.

Федір ДІДЕНКО (викладач Катерина БОРИКА) став переможцем І туру XIV Відкритого дитячого конкурсу живопису ім. І. Ю. Рєпіна.