007.jpg

Відділ літератури з мистецтва Центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка підготував до Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, який відзначається 9 листопада, відеоколаж «Золоті руки майстрів: сумська топ-десятка».

«Це свято професіоналів та аматорів, які займаються мистецтвом, підтримують народні традиції та популяризують українську культуру, які присвятили себе благородній справі – відтворювати, зберігати та примножувати безцінні духовні скарби нашого народу, – зазначають автори колажу. – Всім працівникам культури, ветеранам галузі, майстрам народного мистецтва бажаємо міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку, творчої наснаги, мистецьких досягнень та здобутків на благо відродження, розвитку та збереження духовних надбань Сумщини та України, щирої людської вдячності за самовіддану працю та майстерність!»

Створена бібліотекарями підбірка розповідає про майстрів, з якими книгозбірня плідно співпрацюємо вже багато років, та представляє зразки їхніх робіт.