003.jpg

Учні Сумської дитячої художньої школи ім. М.Г. Лисенка продовжують здобувати перемоги на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах.

Вікторія КРИВОШЕЄВА (викладач Любов БЄЛІНСЬКА) зайняла І місце у номінації живопис на Всеукраїнському конкурсі декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва «Мистецькі фантазії», що проходив у Луцьку.

Дипломом організаторів конкурсу відзначили й ученицю школи Альону ПРИЙМЕНКО.

Викладач Любов Бєлінська перемогла в Міжнародному художньому конкурсі «Акварель», який проводила Агенція творчого та професійного розвитку «Yula». Художницю нагородили дипломом за зайняте І місце у номінації «образотворче мистецтво». Проводився конкурс у місті Харків.

Учениця художньої школи Оля ПУХКАЛО (викладач Любов ЯРЦОВА) отримала диплом лауреата ІІ ступеня у Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Лиманські зорі». Крім того, дівчина здобула диплом лауреата І премії у ХІХ Міжнародному багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Скарби нації». Конкурси проводились у Миколаєві та Києві.

Ще одна учениця школи Софія СТЕБЛОВСЬКА (викладач Віра БОРИКА) отримала перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Битва жанрів» АРТ ІІІ і стала лауреатом І ступеня. Дівчина перемогла у конкурсі з роботою «Я і гори».