003.jpg

Учні Сумської ДМШ № 4 перемогли в кількох конкурсах.

Учениця відділу народних інструментів Ольга ОВЕРЧЕНКО (клас викладача Наталії ГОЦ) за результатами перегляд конкурсних виступів учасників українсько-чеського проєкту – Міжнародного багатожанрового конкурсу «Mikulašské hvězdy 2021», який організувала компанія OreaFest за підтримки головного управління культури м. Прага (Чехія) у дистанційному форматі, стала лауреатом ІІІ ступеню в номінації «Гітара».

Це не єдиний здобуток талановитої гітаристки. Вона також гідно представила свою школу на IV Міжнародному фестивалі-конкурсі «Таланти України» у м. Сокаль, що на Львівщині, де посіла ІІ місце. А на XII Відкритому регіональному конкурсі юних музикантів «Зірковий дощ» у м. Тростянець, конкурсантка здобула І премію.

Учні фортепіанного відділу перемогли в Міжнародному фестивалі-конкурсі виконавців і композиторів «Музика душі», який проходив дистанційно в два тури за підтримки Департаменту культури Київської міської державної адміністрації. Дем'ян ВОРОНЕНКО та Варвара БЕЗПАЛА (клас викладача Тетяни БАГАЄВОЇ) показали високі результати та за оцінками журі отримали лауреатство І ступеню. Не менш добре на фестивалі виступила учениця Ксенія ДРАЧУК яка стала лауреатом ІІ ступеню. Підготувала юну піаністку викладач Юлія ЛИТОВЧЕНКО.

Учні фортепіанного відділу Дем'ян ВОРОНЕНКО та Варвара БЕЗПАЛА на Всеукраїнському багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «Чарівний світ», організованому за підтримки Міністерства культури України та Департаменту культури Київської міської державної адміністрації, продемонстрували відмінні результати та за оцінками журі отримали лауреатство І ступеню. Не менш гідно на конкурсі виступила учениця відділу народних інструментів Євгенія ГАВРЮШЕНКО, виборовши І місце у категорії «Гітара». Підготували переможців викладач фортепіано Тетяна Багаєва та викладач гітари Наталія Гоц.

Учениця естрадного відділу (клас завідуючої естрадним відділом Наталії ФОЛОМЄЄВОЇ) Таїсія СЕМА отримала високу відзнаку на Середземноморському фестивалі дитячої та юнацької творчості «Totafest», що проходив у м. Київ у два тури в дистанційному форматі. Талановита сумчанка виборола І місце.