Надрукувати
Перегляди: 1316

Український культурний фонд запускає платформу «Культурний простір», яка направлена на підтримку української культури у надзвичайно складних умовах.

Платформа передбачає збір інформації про українських митців та мисткинь, які потрапили у скрутне фінансове становище через війну та потребують допомоги, які не мають можливості створювати та доносити до суспільства культурний продукт, але мають ідеї та проєкти, що підкреслюють культурну цінність української самоідентичності та можуть реалізовуватися під час воєнного стану та після перемоги України.

Під час війни культура, як потужна сила нації, здатна викликати у суспільства рішучі дії, пов'язані з переоцінкою цінностей, переосмисленням сенсів культурного життя. Культура здатна надихнути, дати надію і дарувати радість, що дуже необхідно для підняття морального духу українського народу.

До вашої уваги форма для заповнення відповідно до напрямку «Підтримка митців під час війни - для митців та мисткинь, які потребують допомоги для відновлення своєї діяльності» http://surl.li/cbjxd.

Український культурний фонд просить всіх небайдужих підтримати ініціативу та поширити цю інформацію серед своїх колег, друзів, знайомих та партнерів.