0010.jpg

Відділ мистецтв центральної міської бібліотеки ім. Т. Г. Шевченка продовжує популяризувати творчість наших талановитих юних сумчан.

Цього разу свої творчі досягнення демонструє Васіліса БЕРЕСТНЕВА, учениця дитячої художньої школи ім. М. Г. Лисенка.

Юній художниці всього 15 років, але це вже її п'ята персональна виставка. Під керівництвом чудового педагога Наталії Редькіної вона опановує різні техніки образотворчого мистецтва (графіка, олійний та акварельний живопис) і пробує себе в різних жанрах. На виставці можна побачити портрети, натюрморти, пейзажі та анімалістичні малюнки.

Васіліса має багатогранний талант, про це говорять її перемоги в багатьох художніх конкурсах. Наприклад, у 12 років вона стала одним з переможців конкурсу «Всесвіт очима дитини» в номінації «пластичне мистецтво» і отримала стипендію міського голови. У січні 2021 р. на IX міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі «Golden Fest» дівчина отримала три «Гран-прі» у кожній з номінацій, де брала участь: живопис, графіка та скульптура.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати експозицію, яка триватиме до кінця червня, та насолодитися фарбами яскравого літа від Васіліси Берестневої.

А для тих, хто не зможе, ми пропонуємо здійснити віртуальну екскурсію виставковою залою відділу мистецтв і познайомитися з талановитими роботами, які несуть літній настрій та надихають на позитив.

Приємного перегляду!

https://youtu.be/OEQK6kXvOzs