003.jpg

Працівники сумських бібліотек та їхні читачі роблять посильний внесок у спільну Перемогу – збирають та виготовляють речі для обігріву захисників і захисниць у рамках акції «Теплі серця»

Так, у бібліотеці-філії №8 відбувся благодійний вечір «Від серця до серця». Небайдужі читачки зібрались, щоб власним прикладом допомогти нашим військовим. Працівники книгозбірні підготували корисну інформацію про окопні свічки та обереги. А потім всі з добрими намірами та думками виготовляли окопні свічки та ляльки-мотанки. Також обмінялись досвідом з плетіння теплих шкарпеток. Всі виготовлені речі будуть передані нашим героїчним захисникам.

А у бібліотеці-філії №2 відбулася зустріч з волонтерами Благодійного фонду «Теплі обійми України». У дружній атмосфері готували посилки для наших воїнів, які боронять нашу країну на передовій. Незабаром хлопці та дівчата отримають теплі шкарпетки з сюрпризом - енергетичним мішечком з горішками, курагою та родзинками, а також листівки з побажаннями.

У філії №7, що по вул. Г. Кондратьєва, 140, діє постійний пункт з виготовлення окопних свічок, до якого запрошуються усі охочі.

«Дякуємо усім, хто долучається до акції «Теплі серця». Завдяки вам наші бійці відчувають нашу тепло та турботу», - наголошують сумські бібліотекарі.