Надрукувати
Перегляди: 1752

У дитячих музичних школах № 2 і № 4 пройшли передноворічні концерти за участі учнів і викладачів закладів.

 У четвер, 15 грудня, в актовій залі ДМШ № 2 відбувся концерт-зустріч «В очікуванні свята», у якому взяли участь учні і гості викладача закладу Тетяни СУРГАН.

Учні виконували твори українських і закордонних композиторів сольно, у супроводі фортепіано та дуетом з викладачем.
Також Тетяна Сурган представила ансамбль скрипалів свого класу, у якому до колективного виконавства долучилися усі учні, починаючи з самих наймолодших першачків. Деякі діти виконували музичні твори на фортепіано, демонструючи свої досягнення з предмету «Додатковий музичний інструмент».

Син Тетяни Сурган – учень по класу труби Михайло ЛИПОВИЙ – зробив музичний дарунок усім присутнім, виконавши «Марш» з опери Джузеппе Верді «Аїда».

Активну участь у заході взяли викладачі та концертмейстери закладу Тетяна ІГНАТОВСЬКА, Вікторія ВАСАЛАТІЙ, Лілія ЛИСЯНСЬКА та Наталія БАРАНЕЦЬ.

Після виступу всі діти отримали свої солодкі подарунки.

У суботу, 17 грудня, в актовій залі ДМШ № 4 відбувся відкритий академічний концерт «Віхола» за участі учнів естрадного відділу класу викладача Наталії ФОЛОМЄЄВОЇ, а також учнів класу викладача естрадного сольного співу Тетяни СІРОБАБИ. Акомпанувала юним артистам концертмейстер Яна ЛИТВИНЕНКО.

Зі сцени звучали сучасні пісні про Новий Рік та Різдво, колядки та пісні з мюзиклів. Учні відділу продемонстрували достойний рівень виконавської майстерності, а гучні оплески вдячних глядачів лунали після кожного виступу.

Творчими подарунками порадували гостей свята й друзі, що завітали на концерт. Юна піаністка Ганна РОГАЛЬСЬКА (клас викладача Яни Литвиненко) та дует саксофоністів – викладач Петро СОРОКІН зі своїм учнем Єгором ЛИСЕНКОМ – вразили слухачів своєю вправністю та артистизмом. Особливим моментом заходу стало вручення нагород учням-лауреатам VІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Soul of music».

У фіналі концерту всі учні та гості свята отримали можливість приєднатися до невеличкого танцювального флеш-мобу. Також кожен юний учасник отримав смаколик від Святого Миколая.