0010.jpg

На початку тижня в залі обласного театру юного глядача відбувся звітний концерт учнів театрального відділення Сумської дитячої музичної школи №3.


Учні показали свої досягнення за навчальний рік з акторської майстерності, сценічної мови та сценічного руху.

У концерті були представлені номери з художнього читання та сцени зі спектаклів: В. Шекспіра «Ромео і Джульєтта» (Єлизавета КУЛАГІНА, 8 клас, Станіслав ВАЩЕНКО, 7 клас); О.Толстого «Пригоди Буратіно» (Єлизавета КУЛАГІНА, 8 клас, Олександра УЗЬКА, 7 клас, Поліна ВАЩЕНКО 7 клас); О.Олеся з поеми «Щороку» (учні 1-8 класів); Т.Шевченка «Осії» (Станіслав ВАЩЕНКО, 7 клас). Також юні актори продемонстрували тонкощі українського ( учні 1,7,8 класів) та сучасного танцю (учні 7 та 8 класів).

Присутні в залі викладачі, батьки учнів та гості мали можливість милуватися майстерністю юних акторів, поринути в багатогранний та неповторний світ театрального мистецтва.

І нехай не кожен учень в майбутньому обере фах артиста, але назавжди закарбує любов до високого мистецтва театру, яку з відданістю та творчим натхненням прищеплюють викладачі театрального відділення – Ганна ГЛАЗАЧЕВА, Сергій СИДОРЕНКО та Наталія ПРЯДКА.