Надрукувати
Перегляди: 1033

У дитячій художній школі ім. М. Г. Лисенка підбили підсумки благодійного мистецького марафону «Вистоїмо! Допоможемо! Переможемо!», під час якого збирали кошти для потреб захисників України.

Марафон тривав 22 дні. Протягом нього діяла благодійна виставка 12 учнівських і 33 викладацьких творчих робіт. У результаті  продали чотири дитячі твори та два твори вчителів на суму 6555 грн.

Крім того, директор художньої школи Олексій КУЗЬМЕНКО і заступник директора з навчальної роботи Павло ОСТАПЕНКО особисто від себе придбали 10 акумуляторних LED-ламп для військових вартістю 1540 грн.

«Першу партію ламп для наших військових на передових позиціях ми передамо наступного тижня 155-му окремому батальйону 117 бригади, – розповів Павло Остапенко. – До того ж, на прохання захисників, всю суму пожертв ми також спрямуємо на закупівлю LED-ламп. Дякуємо всім учасникам марафону! Вистоїмо! Допоможемо! Переможемо!».

Заступник начальника відділу культури Людмила ПЄХОВА та в. о. директора обласного художнього музею ім. Никанора Онацького Влада ЯРМАК вручили учасникам мистецького марафону подяки відділу культури та художнього музею.