0012.jpg

Учні дитячих музичних шкіл здобули низку нагород у творчих змаганнях.

Учні ДМШ № 1 відзначилися у XI Міжнародному двотуровому учнівському та студентському конкурсі музичного мистецтва «Київський колорит», який проходив у Києві. Дипломи лауреатів І ступеня отримали Марія ОВДІЄНКО, Джошгун АХМЕДОВ, Владислав ЄВТУХОВ. Дипломи лауреатів II ступеня на рахунку Альони ПОНОМАРЕНКО, Олександри ТКАЧЕНКО, Володимира ЯКУБІНСЬКОГО. Єгор ФЕТІСОВ став дипломантом конкурсу. Марія Овдієнко та Владислав Євтухов також взяли участь в онлайн Гала-концерті конкурсу.

Учні ДМШ № 2 продемонстрували високі результати у Відкритому обласному фестивалі-конкурсі виконавців на народних інструментах «Конотопська розсипуха», який проходив у Конотопі. Камілу СЕНЬКО нагородили дипломом II ступеня. Анна КОСОЛАП, Анжеліка МАЛИНОВСЬКА, Софія ГОНЧАРЕНКО здобули в цьому конкурсі дипломи III ступеня.
Юні таланти з ДМШ № 3 гідно заявили про себе у Міжнародному двотуровому конкурсі «Європейська весна 2023», який відбувся у Братиславі (Словенія). Марія МАЛІК посіла І місце, Лев ШУМСЬКИЙ – II місце. Також вихованці цього закладу увійшли до числа переможців II Відкритого всеукраїнського двотурового фортепіанного конкурсу «Маленькі зірки», що відбувся в Кривому Розі. Аіша АЙДАЄВА виборола І місце, Аліса ХАРЧЕНКО – II місце.

Учениця ДМШ № 3 Анна КОТЕЛЕНЕЦЬ перемогла у Міжнародному двотуровому конкурсі «Європейська весна 2023», який проходив у Братиславі (Словенія) посіла І місце, а у Міжнародному конкурсі мистецтв «Свято весни» – II місце.