Надрукувати
Перегляди: 991

У дитячій музичній школі № 2 відбувся концерт викладачів закладу «Весняний барвограй».

До програми концерту ввійшли твори різних епох та стилів, але загальна ідея руху від темряви до світла, життєстверджувальна концепція буття, надія на відродження і світле майбутнє домінували на заході.

Майстерна гра фортепіанного тріо у складі Марини АНТОНЮК, Олесі ПОЛЕЖАЄВОЇ, Тетяни ІГНАТОВСЬКОЇ, віртуозне виконання творів талановитими скрипальками Тетяною СУРГАН і Мариною НЕВАЛЬЄННОЮ, домристкою Дар’єю ЄРМОЛЕНКО, викладачем по класу баяна Андрієм ЄРМОЛЕНКОМ, джазові композиції у виконанні саксофоніста Олексія РЯБІКО – все це стало подарунком для поціновувачів інструментальної музики.

Зірковий виступ викладачки по класу вокалу Лариси МУХІНОЇ, яка протягом концерту неодноразово з’являлася на сцені у різних виконавських складах, сповнений емоційної чуттєвості вокал Валерії ПАВЛИК, чистий, природний голос викладачки вокального відділу Тетяни АНДРУХ подарували слухачам розмаїття вражень від сприйняття вокальних творів, створили атмосферу радості nf причетності до великого мистецтва виконавства.

Окрасою концерту став виступ ансамблю викладачів вокального відділу, у виконанні якого проникливо прозвучала відома пісня українського композитора Ігоря ПОКЛАДА «Сіла птаха».

Нікого не залишив байдужим завершальний виступ оркестру викладачів ДМШ № 2 під керівництвом Олександра СТИЧУКА. «Ave Maria» та «Гуцульська фантазія» справили надзвичайно сильне враження на присутніх і стали переконливим доказом майстерності викладацького колективу музичної школи.