001.jpg

Новими досягненнями у міжнародних та всеукраїнських конкурсах відзначилися учні та викладачі дитячої музичної школи № 2.

У Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «ВІРА» (м. Київ) ансамбль «Калейдоскоп» став володарем Гран-прі у номінації «Народні інструменти» (керівники Людмила КИРИЧЕНКО і Наталія СМОЛОВА). Дипломами І премії у тій же номінації в різних вікових категоріях нагороджені Анжеліка МАЛИНОВСЬКА і Максим ПОЛТАВЦЕВ (викладач Людмила Кириченко). У номінації «Музично-теоретичні дисципліни» І премію присудили викладачу Наталії ЛИТВИНЕНКО.

У Всеукраїнському багатожанровому двотуровому конкурсі «ЛІГА ТАЛАНТІВ» (м. Київ) володарем диплома лауреата І ступеня у номінації «Вокальний жанр» став хор старших класів «AVE MUSICA» під керівництвом викладача Лариси МУХІНОЇ.

Володаркою Гран-прі Канадсько-українського фестивалю дитячої та юнацької творчості «ТОРОНТО 2023» у номінації «Авторська музика» стала викладач відділу музично-теоретичних дисциплін Любов КАРПЕНКО. Дипломом II премії тієї ж номінації нагородили юного композитора Максима ПРИСАКАРА (викладач Любов Карпенко).

Максим Присакар також став володарем диплома II ступеня VI Міжнародного двотурового багатожанрового учнівського та студентського конкурсу мистецтв «Чарівні фантазії», який проходив в Україні та Італії. Нагороду учень здобув у номінації «Композитор – виконавець» (музика для струнно-смичкових інструментів).

Високий результат у Міжнародному двотуровому конкурсі «ART ГЕНІЙ» (м. Київ) у номінації «Фортепіано» показав Святослав ЗОЗУЛІН (викладач Наталія ТРЕТЬЯК): він став володарем І премії.

Цілу низку нагород здобули учні ДМШ № 2 у Міжнародному конкурсі талантів «Диво» у номінації «Народні інструменти»: Анна КОСОЛАП – І премія, Катерина КОРШАК – ІІ премія, Кіріл КУЧМА – III премія, а дипломом II премії у номінації «Художнє читання» нагороджена Анна УДОВЕНКО (викладач Людмила Кириченко).