002.jpg

Очільник громади Олександр ЛИСЕНКО привітав працівників обласної філармонії із закриттям 85-го концертного сезону та нагородив артистів за наполегливу працю.

Із початку повномасштабного вторгнення всі артисти філармонії брали активну участь у концертах і заходах, покликаних зміцнювати бойовий дух та стійкість воїнів ЗСУ та ТРО, а також були учасниками благодійних концертів зі збору коштів для військових.

Олександр Лисенко подякував працівникам філармонії за роботу в такий складний час і за те, що розвивають культурну та мистецьку діяльність сумського краю.

«Дякую нашій філармонії та всім працівникам за те, що продовжуєте працювати на своєму фронті. Культурна складова зараз є також важливою, адже людям потрібно вміти відпочивати, а ваші концерти – це душевна насолода. Дякую кожному за роботу! Бажаю тільки успіхів, розвитку і процвітання!» – побажав очільник громади.

На останньому в цьому сезоні концерті артисти представили творчі номери, а очільник громади нагородив працівників закладу грамотами за їхні здобутки та наполегливу працю.