002.jpg

Вихованці дитячої музичної школи № 2 здобули нові перемоги на творчих конкурсах.

У Міжнародному конкурсі-фестивалі «Вогні Баку» у номінації «Вокал академічний» диплом лауреата І премії здобула учениця викладача вокального відділу Лариси МУХІНОЇ Єлизавета БОЙКО (концертмейстер Марина АНТОНЮК), а диплом лауреата ІІ премії у номінації «Духові інструменти» отримав учень викладача по класу саксофона Олексія РЯБІКО Антон БОЙКО (концертмейстер Анастасія КЛОЧКО).

У Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі мистецтв «PRAŽSKÁ RAPSODIE» (м. Прага, Чехія) у відповідних номінаціях Єлизавета Бойко стала лауреатом І ступеня, а Антон Бойко – лауреатом ІІ ступеня.

Учень викладача по класу бандури Наталії ПІДОПРИГОРИ Ілля ПРОКЛОВ став лауреатом І премії у Міжнародному конкурсі талантів «SOUL» у номінації «Народні інструменти».

Володаркою ІІІ премії Музично-теоретичної Олімпіади, яка проходила на базі Харківського національного університету мистецтв ім. І. П. Котляревського у номінації «Письмова робота» стала Вероніка ЗАЙЦЕВА – учениця викладача з музично-теоретичних дисциплін Олени БАЛАБІНОЇ. Вероніка Зайцева стала також володаркою спеціального призу «За любов до вчителя».

У ІІ Міському фестивалі-конкурсі «Музичний калейдоскоп» - 2024 (м.Чернігів) дипломом І премії нагороджений фортепіанний дует у складі Євгенія ЛИТВИНЕНКА та Павла ЗАКАБЛУКА (викладач Лілія ЛИСЯНСЬКА).

У ІІ Відкритому міському конкурсі «DomraChe» (м. Чернігів) диплом ІІІ ступеня здобула учениця викладача по класу домри Дар’ї ЄРМОЛЕНКО Анастасія СМЕТАНЕНКО (концертмейстер Анастасія Клочко).