0010.jpg

У столиці Великої Британії, у штаб-квартирі Європейського Банку Реконструкції та Розвитку, експонується виставка робіт учнів Сумської дитячої художньої школи імені М. Г. Лисенка.

У межах благодійної програми Kids and Art for Ukraine («Діти та мистецтво для України») у столиці Сполученого Королівства представлені 35 творчих робіт юних сумських художників.

Під час візиту до Європейського Банку Реконструкції та Розвитку European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) виставку картин талановитих молодих художників оглянув і Посол України у Великій Британії – генерал Валерій ЗАЛУЖНИЙ.

Головна мета Kids and Art for Ukraine – підтримка талановитих дітей і молоді України, продовження їхньої мистецької освіти у період війни, оперативне задоволення гуманітарних потреб вихованців мистецьких та освітніх закладів України, зокрема з тимчасово окупованих територій.

Благодійна програма започаткована у липні 2022 року у рамках програми Community Initiative Британським благодійним фондом Sincere Education and Cultural Development (SECD) у партнерстві з Міжнародною освітньою культурною Асоціацією та Благодійним фондом «Міжнародна педагогічна школа», за підтримки Європейського Банку Реконструкції та Розвитку.