0010.jpg

Вікторія СТЕЦЬ стала володаркою Гран-прі XVIII Всеукраїнського фестивалю авторської пісні «Автограф-2016», що відбувся 26-28 серпня в Полтаві.

Вікторія є студенткою Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д. С. Бортнянського та вихованкою молодіжної студії «Булат», що проводить свої заняття на базі міського центру дозвілля молоді.

Нещодавно дівчина перемогла на найбільшому Міжнародному музично-спортивному фестивалі «Велика бард-рибалка» в Білорусі.

У майстернях і концертах XVIII Всеукраїнського фестивалю авторської пісні «Автограф-2016» від Сум також брали участь театр поетичної пісні «La CHANSON»: (Віктор СИРОВАТСЬКИЙ, Оксана СКОРОБОГАТСЬКА, Сергій ГОРОДНИЧИЙ, Яна ШИФРІНА), Оксана ГАЛАХОВА, IZO - Катя ІЗОСІМОВА, Ігор ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ (президент КАП «БУЛАТ»). Вихованка «Булату» здобула Гран-прі Всеукраїнського фестивалю авторської пісні

Клуб авторської пісні «Булат» наразі готує творчу програму до свята міста та до зустрічі з Сумським клубом «Країна друзів», який спеціалізується на роботі з молоддю з обмеженими фізичними можливостями, а також людьми похилого віку, що відбудеться у бібліотеці-філії № 17 (вул. Горького, 23/1 ).