005.jpg

Суми стануть першим після Києва містом, яке прийматиме експозицію найкращих світлин XVIII Міжнародної фотовиставки «День»-2016.

З 20 січня до 5 лютого у нашому місті триватимуть Дні газети «День». Центральною подією стане експозиція унікальної фотовиставки, яку вже майже два десятиліття проводить суспільно-патріотичне видання. Сто сорок вибраних фоторобіт із «Сімейного альбому України», а саме так називається виставка, розмістилися в Сумській муніципальній галереї (вул. Соборна, 27). Урочисте відкриття за участю авторів «Дня», представників міської влади відбудеться 20 січня о 17.00. Соборна, 27.

Також усі відвідувачі виставки зможуть придбати книги «Бібліотеки газети «День» та оформити передплату на видання.

Також 20 січня о 13.00 студенти й викладачі Сумського державного університету та всі охочі матимуть змогу поспілкуватися з авторами газети про «День» як якісну альтернативу. А крім того, ще й узяти участь у представленні останньої книжкової новинки із солідної Бібліотеки «Дня» — історичного видання, присвяченого українсько-болгарським зв’язкам, «Сестра моя, Софія...».

Чекатимуть на сумчан та гостей нашого міста у конгрес-центрі Сумського державного університету, в конференц-залі на другому поверсі (вул. Покровська, 9/1).

Гуманітарна ініціатива «Дні «Дня» в Сумах» відбудеться за підтримки Сумської обласної ради, Сумської міськради та Сумського державного університету.