007.jpg

Посольство Сполучених Штатів Америки в Києві оголошує конкурс на отримання гранту «Великий проект». Фінансову підтримку надає Посольський фонд США збереження культурної спадщини (Фонд AFCP).

Програма «Великий проект» спрямована на збереження визначних археологічних об’єктів, історичних будівель, пам’ятників та музейних колекцій, що мають виняткову цінність у відображенні чи інтерпретації спадщини країни чи регіону.

У конкурсі можуть брати участь кваліфіковані установи. За визначенням Фонду, це зареєстровані відповідальні неурядові організації, музеї, керівні заклади культури чи подібні інституції, які доведуть, що мають відповідний досвід та можуть керувати великими проектами збереження культурної спадщини.

Фонд розглядатиме пропозиції вартістю від 200 тисяч доларів США. Середня вартість грантів за цим проектом становила близько 500 тисяч доларів США.

Конкурс «Великий проект» проходить у два тури: Короткий опис (Тур І) та Повна проектна пропозиція (Тур ІІ). Ті, хто отримає позитивний рейтинг у першому турі, будуть запрошені для участі у другому.

Пропозиції на перший тур приймаються до 28 січня 2016 року.

Для участі необхідно надіслати Короткий опис англійською та українською (чи російською) мовами за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

В електронному листі вкажіть тему: «AFCP Великий проект-2016, (область України), (назва Вашого проекту)».

Лист не повинен перевищувати 15 Мб. Про отримання Короткого опису буде повідомлено електронним листом впродовж декількох днів. Якщо Ви не отримаєте повідомлення, будь ласка, зателефонуйте за номером (044) 521-5788 з 1 по 3 лютого 2016 року.

Додаткова інформація за посиланням: http://1.usa.gov/1OZLTkx