002.jpg

Програма Європейського Союзу та Східного партнерства «Культура і креативність» приймає заявки від організацій культурних і креативних індустрій на участь в навчально-ознайомчому турі та програмі партнерства.

Дія програми, яку фінансує Європейський Союз, поширюється на шість країн Східного партнерства – Україну, Вірменію, Азербайджан, Білорусь, Грузію та Молдову.

Буде обрано шість організацій, які весною 2016 р. матимуть нагоду пройти навчання та попрацювати разом із заздалегідь відібраними польськими організаціями аналогічного профілю, з метою налагодження довгострокових партнерських відносин у культурній сфері.

Організатор туру – Національний центр культури Польщі, а основним місцем проведення заходу стане Вроцлав – європейська столиця культури 2016 року.

Мета програми – дати початок цілій серії довготермінових партнерських союзів між активними організаціями культурних і креативних індустрій Польщі та країн Східного партнерства.

Крім того, завдяки встановленню партнерських відносин розширюватимуться зв’язки/обмін між організаціями Польщі та країн Східного партнерства, які матимуть змогу сприяти професійному зростанню одна одної.

Подавати заявки на участь можуть державні заклади культури, приватні та комерційні організації культурної галузі, організації громадянського суспільства та недержавні організації, які працюють у сфері культурних і креативних індустрій.

Кінцевий термін подання заявок: 7.12.2015 р.

Детальніша інформація за посиланням та аплікаційні форми можна знайти за посиланнями:

http://goo.gl/XCGIDK

https://www.facebook.com/culturepartnership

http://www.nck.pl/