0012.jpg

Люблінський Будинок культури «Броновіце» запрошує дітей та молодь із Сум до участі у Х Міжнародному конкурсі фоторобіт.

Учасниками можуть бути особи віком від 12 до 25 років.

Метою конкурсу є розвиток культури та чуттєвості до візуального мистецтва і творчої діяльності молоді, а також поглиблення знань про твори обраного митця.

Робота, яку необхідно подавати, – це фотографія, натхненна роботою майстра, визнаного за видатного представника свого часу в галузі візуального мистецтва (живопис, графіка, скульптора, фотографія, відео), з використанням сучасних моделей та предметів або фото вибраної роботи та його комп’ютерно-графічне видання з елементами редагування.

За умовами конкурсу кожен фотограф може подавати будь-яку кількість неопублікованих робіт, які раніше не пропонувались на інші змагання. Робота повинна бути виконана одним автором і мати розмір не менше А5.

Конкурсанту необхідно чітко зазначити ім’я, вік, адресу та телефон, назву керівника, поштову адреса, назву твору і назву роботи, за якою вона була виконана. Ще потрібно додати форму для вступу та фотографію, що була натхненням для роботи.

Роботи на конкурс треба подати в друкованому та електронному вигляді до 6 листопада на адресу: Будинок культури «Броновіце», ul. Krancowa 106, 20-320 Lublin, Poland, e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., тел.: +48 81 744 16 38.

Підбиття підсумків конкурсу, церемонія нагородження та відкриття фінальної виставки відбудуться 16 грудня у м. Люблін.
Результати конкурсу будуть розміщені на сайті БК «Броновіце».

Усі твори, надіслані на конкурс, стають власністю організатора.

Організатор залишає за собою право оформлення документації у вигляді каталогу, фотографії та інформаційних бюлетенів та публікацій, що подаються в електронних засобах масової інформації, телебаченні, прес-релізах тощо, без будь-яких платежів роялті.

За додатковою інформацією звертайтеся до координатора змагань Еви РЕЙМАК за тел.: +48 814440016.