001.jpg

У понеділок, 18 грудня, у Сумах відбувся Відкритий обласний конкурс юних піаністів ім. М.Л. Танфелевої.

Конкурс проводиться раз у два роки за ініціативи дирекції та педагогічного колективу дитячої музичної школи №4. Участь в ньому беруть кращі виконавці-піаністи початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів, студій музичного виховання загальноосвітніх шкіл, навчально-виховних комплексів Сумської та інших областей України.

Відкритий обласний конкурс юних піаністів ім. М.Л. Танфелевої, що був заснований в 2001 році.

Цього ж року юні таланти різних міст нашої області продемонстрували свої відчуття, розуміння семантики і глибину музичних творів, що виконували на конкурсних прослуховуваннях.

Традиційно перед самим прослуховуванням конкурсної програми, юні конкурсанти, їхні наставники, рідні, а також любителі класичної музики відвідали чудовий концерт професіоналів свого діла – викладачів дитячої музичної школи №4. Саме в цьому навчальному закладі і був започаткований конкурс юних піаністів в честь талановитої піаністки, відомого викладача нашого міста та людині, відданій своїй справі – Міни Львівни ТАНФЕЛЕВОЇ.

Відкритий обласний конкурс юних піаністів ім. М.Л. Танфелевої – чудова нагода поринути з головою в чудовий світ музичного професійного мистецтва, що після залишає себе присмак естетичної насолоди і гарного настрою.