002.jpg

З 8 липня по 2 серпня у Стецьківському старостинському окрузі Сумської міської територіальної громади відбудеться громадське обговорення кандидатур на посаду старости

З 17 по 26 червня на вебпорталі «Єдина система місцевих петицій» оприлюднені нові електронні звернення.

В. о. міського голови з виконавчої роботи Станіслав ПОЛЯКОВ під час апаратної наради представив начальника управління суспільних комунікацій.

До послуг сумчан – номер мобільного, за яким можна звертатись з питань діяльності виконавчих органів Сумської міської ради: (067)4968600.

В. о. міського голови Артем КОБЗАР провів черговий особистий прийом громадян.

У Сумах оприлюднили результати комплексної персональної оцінки діяльності депутатів міської ради за результатами третього року повноважень.

Розпочався прийом колективних звернень від мешканців Стецьківського старостинського округу з пропозиціями кандидатури на посаду старости

Керівництво громади зустрілось з представниками бізнесу під час засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

Депутат міської ради Олена ДЯГОВЕЦЬ зустрілась з учнями молодшої ланки школи № 17, аби поспілкуватись на цікаві для них теми.

Депутати міської ради проголосували за затвердження заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради.