001.jpg

Наприкінці минулого тижня, 10 та 11 травня, міський голова Олександр ЛИСЕНКО та його заступник Максим ГАЛИЦЬКИЙ провели особисті прийоми громадян.

До очільника Сум звернулось 10 заявників.

Більшість питань від сумчан стосувалась проведення ремонтів покрівель та комунікацій у будинках, де вони мешкають.

Так, Олександр Лисенко доручив директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ опрацювати питання ремонту покрівель та включення їх до титульних списків за адресами: пров. З. Красовицького, вул. Гамалія, вул. 2-га Залізнична.

Спільно із директором департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрієм КЛИМЕНКОМ директор департаменту інфраструктури міста, за дорученням міського голови, найближчим часом мають надати пропозиції щодо вирішення питання реконструкції лінії електропостачання до двох житлових будинків по вул. Г. Кондратьєва.

Директор КП «Сумитеплоенергоцентраль» Євген СКОРОБАГАТСЬКИЙ отримав від керманича міста доручення протягом цього тижня провести ремонт з заміною труб та інших конструкцій по стояку між квартирою заявниці та сусідньою квартирою в будинку по вул. Петропавлівській. Окрім того, над квартирою заявниці дане обслуговуюча організація має здійснити ремонт покрівлі.

Звернення заявниці, яка мешкає по вул. Ярослава Мудрого, 68, щодо недоліків з капітального ремонту покрівлі над її помешканням, Олександр Лисенко доручив своєму заступнику Олександру ЖУРБІ опрацювати комісійно.

Начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Анатолій ДОВБНЯ до 31 травня має доповісти особисто міському голові про проведення перевірки законності ведення будівельних робіт в житловому будинку по вул. Соборній.

Також за дорученням Олександра Лисенка начальник відділу у справах молоді та спорту Наталія КРАСНОШЕВСЬКА при формуванні пропозицій до бюджету на 2019 рік має врахувати будівництво нового шорт-треку в місті, а начальник управління державного архітектурно-будівельного контролю Анатолій ДОВБНЯ повинен доповісти міському голові про проведення перевірки щодо законності ведення будівельних робіт в одному з житлових будинків по вул. Соборній.

Всі, озвучені містянами звернення, очільник міста триматиме на особистому контролі до остаточного їх вирішення.

До заступника міського голови Максима Галицького на особистому прийому звернулась лише одна сумчанка, яка прохала про фінансування на придбання медичних виробі та спеціального медичного харчування дитини-інваліда дитинства – сина заявниці

За доручення Максима Галицького, це питання у першочерговому порядку має опрацювати головний лікар міської дитячої лікарні Святої Зінаїди Олександр ЄМЕЦЬ.