007.jpg

У четвер, 7 червня, міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

До очільника міста надійшло вісім звернень. Більшість з них стосувалася сфери житлово-комунального господарства, зокрема: проведення капітального ремонту покрівлі та водовідведення у буд. № 68 по вул. Я. Мудрого та ремонт прибудинкової території за програмою «Євродвір»; включення до титульного списку робіт із капітального ремонту буд. № 1 по вул. О. Олеся; проведення капітального ремонту прибудинкової території буд. № 24 по просп. Т. Шевченка; ремонт дорожнього покриття в районі буд. № 24, 26, 28 по вул. Р.-Корсакова; включення до титульного списку робіт з благоустрою прибудинкової території буд. № 35 по вул. Г. Кондратьєва за програмою «Євродвір».

За даними зверненнями мають вжити заходів департамент інфраструктури міста та управління капітального будівництва та дорожнього господарства.

Окрім того, департамент інфраструктури міста має надати юридичну допомогу в поданні до суду мешканці щодо налагодження належної якості гарячого водопостачання. З таким питанням звернулась жителька буд. № 63 б по вул. Інтернаціоналістів.

Один містянин звернувся з проханням щодо визначення статусу учасника війни для здійснення безкоштовного зубопротезування. За дорученням Олександра Лисенка департамент соціального захисту населення має опрацювати питання надання заявнику матеріальної допомоги на вищезазначену процедуру.

Ще одна мешканка міста звернулася з проханням надання земельної ділянки учаснику АТО. Вирішенням цього питання та займатиметься департамент забезпечення ресурсних платежів.

Очільник обласного центру й надалі триматиме вирішення вищевказаних питання на особистому контролі.