001.jpg

Депутати міської ради на черговій сесії 20 червня своїм рішенням внесли зміни та доповнення до міського бюджету на 2018 рік.

Відповідно до ухваленого рішення, обсяг дохідної та видаткової частини міського бюджету збільшено на суму 4 839,6 тис. грн. за рахунок передачі офіційних трансфертів, а саме субвенції з державного бюджету.

Субвенція з державного бюджету спрямована головному розпоряднику бюджетних коштів – департаменту соціального захисту населення для надання грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення п’яти особам, зокрема трьом членам сім’ї загиблих військовослужбовців, які брали безпосередньо участь в антитерористичній операції, та двом особам з інвалідністю ІІ групи внаслідок війни з числа учасників АТО.

Окрім цього, направлено залишок цільового фонду міської ради станом на 1 січня поточного року у сумі 6,6 тис. грн. на придбання сувенірної продукції, подарунків.

У межах загального обсягу видатків міського бюджету здійснено перерозподіл видатків, а саме на: виконання виборчих програм та доручень виборців – 1 143,9 тис. грн.; забезпечення виплати заробітної плати медичним працівникам, що зумовлено реформуванням системи фінансування галузі «Охорона здоров’я» – 752 тис. грн.; капітальний ремонт фасаду з утепленням житлового будинку № 3 по вул. 20 років Перемоги – 1 480 тис. грн.; утримання зупинок громадського транспорту – 500 тис. грн.; проведення ремонту мереж холодного та гарячого водопостачання та встановлення засобу обліку холодної води в приміщенні жіночої консультації № 3 (вул. Паркова, 1) – 115 тис. грн.; капітальний ремонт приміщення міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді по вул. Харківська, 42 – 385 тис. грн.; поточний ремонт та технічне обслуговування мереж зовнішнього освітлення – 200 тис. грн.; реконструкцію каналізаційного самопливного колектору діаметром 1000 мм по вул. 1-ша Набережна р. Стрілка – 200 тис. гривень тощо.