002.jpg

У четвер і п'ятницю, 21 і 22 червня, заступники міського голови Олександр ЖУРБА та Максим ГАЛИЦЬКИЙ провели особисті прийоми громадян.

До Олександра Журби звернулись четверо заявників.

У двох звернення йшлось про проведення ремонту ліфтів. Перше звернення стосувалося 16-ти поверхового будинку по вул. Інтернаціоналістів, 41. Інше – проведення ремонту ліфта у ІІ під’їзді будинку по вул. Інтернаціоналістів, 20. За даними зверненнями мають вжити заходів департамент інфраструктури міста та відповідні обслуговуючі організації.

Наступне звернення мешканця стосувалось проведення ремонту внутришньобудинкової мережі гарячого та холодного водопостачання, теплопостачання та системи водовідведення будинку по вул. Харківська, 38. Визначитися щодо першочерговості заходів у будинку заявника, виконати ремонтні роботи передбачені в проекті капітального ремонту системи теплопостачання мають у департаменті інфраструктури міста.

Одна із заявниць прохала виконати ремонт стояків у її квартирі. Олександр Журба доручив «КК «Коменерго-Суми», яка обслуговує цей будинок негайно виконати ремонт стояків внутришньобудинкових мереж, а департамент інфраструктури міста має проконтролювати виконання даного доручення.

Заступник міського голови й надалі триматиме на контролі вирішення порушених питань.

Наступного дня, 22червня, особистий прийом громадян проводив заступник міського голови Максим ГАЛИЦЬКИЙ.

Він отримав того дня три звернення. В них ішлось про оптимізацію забезпечення безкоштовними ліками та процедурами, про допомогу в лікуванні та проведенні оперативного втручання.

Заступник міського голови спрямував питання сумчан для детального вивчення до відділу охорони здоров’я та стежитиме за тим, як вони вирішуються.