005.jpg

Заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів особистий прийом громадян.

До посадовця надійшло 14 звернень. Зокрема, десять заявників озвучили питання, які знаходяться в компетенції департаменту інфраструктури міста.
Так керівник цього структурного підрозділу Григорій ЯРЕМЕНКО, за дорученням заступника міського голови, має взяти під контроль вирішення таких питань: розглянути можливість проведення капітального ремонту покрівль у буд. № 29 по вул. Д. Галицького, № 8 по вул. Покровській, буд. № 23 по пр-ту Шевченка, обстежити покрівлю після капітального ремонту в буд. № 16б по вул. Засумській, провести комісійне обстеження та вжити заходів з ремонту покрівлі в буд. № 20 по пров. Суджанському, обстежити стелю в буд. № 10 по вул. Прокоф’єва та вжити заходів щодо приведення її до ладу.

Також заступник міського голови доручив начальнику департаменту інфраструктури міста перевірити якість надання послуг щодо утримання буд. № 65/1 по вул. Водній та перевірити розміщення тут контейнерного майданчика, обстежити систему газопостачання у буд. № 2 по пров. Суханівському, з’ясувати ситуацію щодо роботи ліфту у буд. № 37 по вул. Холодногірській та комісійно обстежити буд. № 41 по вул. Горького щодо якості надання послуг з його утримання.

Двом заявникам було надано роз’яснення під час прийому, відтак, їхні питання знято з контролю. Ще один заявник на особистий прийом громадян не з’явився.

Виконання поставлених завдань Олександр Журба триматиме на особистому контролі до їх остаточного вирішення.