002.jpg

У Сумах тривають оперативно-профілактичні заходи під умовною назвою «Перевізник».

Посадовці міської ради зустрілись із перевізниками, що здійснюють перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті.

Зокрема, участь у засіданні взяли виконуючий обов’язки начальника відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Микола ГІЦЕНКО, начальник Управління патрульної поліції в Сумській області Олексій КАЛЮЖНИЙ, старший інспектор відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції Ігор БІЛОВОЛ та начальник Управління Укртрансбезпеки в Сумській області Ігор ШЕВЕЛЬ.

Поліцейські звернули увагу присутніх на дорожньо-транспортні пригоди за участі автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів. Також зосередили увагу на необхідності посилення контролю за технічним станом транспортних засобів та на дотриманні законодавства про автомобільний транспорт та ПДР водіями, наявності у них відповідних дозвільних документів.

Присутні домовились спільними зусиллями покращувати безпеку пасажирських перевезень на території обласного центр шляхом проведення спільних заходів по попередженню порушень водіями маршрутних транспортних засобів.