005.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

Городяни, які на нього завітали, найбільше звертались щодо питань, які знаходяться в компетенції департаменту інфраструктури міста та управління капітального будівництва та дорожнього господарства.

Щодо департаменту інфраструктури міста, то тут, за дорученням міського голови, мають опрацювати питання щодо проведення ремонту димовентеляційних каналів, усунення недоліків після утеплення квартири заявниці та завершення утеплення частини стіни в будинку по вул. Г. Чібісова, 20; прийняття на баланс дворової каналізації та приведення в належний стан ливневої каналізації по вул. Г. Чібісова, 11/1; проведення капітального ремонту будинків по вул. Гамалія, 19 та вул. Гамалія, 36/1, облаштування контейнерних майданчиків та проведення ремонту прибудинкових територій за цими адресами.

Начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ Олександр Лисенко доручив внести до титульного списку на 2019 рік ремонт дорожнього покриття по вул. Сербській, пров. Терезова, прибудинкової території по вул. Бельгійській, 34 та вул. Бельгійській, 30.

Директор КП «Сумитеплоенергоцентраль» Євген СКОРОБАГАТСЬКИЙ має перевірити ситуацію щодо можливого підтоплення електросистеми в квартирі заявниці в будинку по вул. Заливній, 27.

Ще один заявник отримав роз’яснення щодо озвученої ним проблеми під час особистого прийому.