0012.jpg

Департамент соціального захисту населення провів конкурс з визначення програм (проектів, заходів), розроблених міськими громадськими об’єднаннями ветеранів, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з міського бюджету в 2019 році.

27 липня відбувся відкритий захист конкурсних пропозицій в рамках другого етапу конкурсу. У приміщенні департаменту соціального захисту населення керівники міських громадських об’єднань ветеранів – учасників конкурсу та їх уповноважені представники презентували членам конкурсної комісії.

Проекти орієнтовані на мешканців сумчан різного віку та стану - учнів, студентів, ветеранів війни та праці, учасників антитерористичної операції, та спрямовані на здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях та членів їх сімей тощо.

У рамках третього етапу конкурсу члени конкурсного комітету індивідуально оцінили кожен проект відповідно до затверджених критеріїв. За їх результатами сформували рейтинг конкурсних пропозицій.

Перше місце посів проект «Поруч по життю» громадської організації «Сумська спілка учасників бойових дій (АТО)», друге – проект «Інтерактивний «Музей історії АТО» цієї ж громадської організації, третє – проект «Пам’ятаємо, збережемо, не забудемо» ГО «Ковпаківська районна організація ветеранів м. Суми», четверте – проект «Жива пам’ять поколінь» Сумської міської організації ветеранів України.

Рейтингг