Надрукувати
Перегляди: 1725

3 березня сумчани побували на особистому прийомі у міського голови Олександра ЛИСЕНКА.

Прохання містян того дня стосувались в основному вирішення житлово-комунальних проблем.

Сумчанин із вул. Г. Кондратьєва (буд. № 8) просив очільника міста про капітальний ремонт вантажопасажирського ліфта, фасаду та парапету будинку. Міський голова наказав Департаменту інфраструктури надати заявнику пояснення щодо термінів виконання робіт із ремонту підйомника та поінформувати жителів стосовно капремонту будівлі.

Представник буд. № 44 по вул. Охтирській звернувся з проханням провести капітальний ремонт будинків та встановити засувки і насос на опалювальну систему. Щодо першого, Олександр Лисенко доручив Департаменту інфраструктури надати інформацію щодо включення будинку до відповідного титульного списку, щодо другого – цьому ж структурному підрозділу опрацювати спільно з тепловиками дане питання.

Аналогічні звернення надійшли й від мешканців буд. № 25 по вул. СКД (капітальний ремонт будинку), жителів буд. № 14 по вул. Серпневій (капітальний ремонт покрівлі), буд. № 9 по вул. Супруна (капітальний ремонт будинку), буд. № 15 по вул. М. Вовчок (ремонт системи водовідведення в будинку та тротуару біля нього). По кожному з порушених питань детально попрацює Департамент інфраструктури міста та надавачі послуг з тим, аби закрити проблемні питання.

Жителька вул. Білопільський Шлях порушила перед міським головою питання замощення тротуарною плиткою території школи № 13. Керманич обласного центру поставив перед правлінням капітального будівництва та дорожнього господарства завдання врахувати цей об`єкт при проведенні робіт у поточному році.

Житель вул. Новолепехівської звернувся до посадовця з тим, аби ліквідували перешкоди при заїзді на територію садиби, що належить заявнику. Міський голова доручив Департаменту містобудування та земельних відносин, Інспекції з благоустрою та правовому управлінню детально вивчити дане питання та відповідно відреагувати.

Інша сумчанка звернулась до міського голови щодо забезпечення виконання Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирних будинках» і щодо забезпечення мешканців буд. № 5 по вул. Харківській технічною документацією на будинок і щодо виділення коштів на капітальний ремонт ліфта для подальшого переходу до ОСББ. Департамент інфраструктури міста та обслуговуюча організація мають опрацювати ці питання та відповідно відреагувати.

Мешканка буд. № 3 по вул. Романа Атаманюка (вул. 40 років Жовтня) попросила провести заміну системи теплопостачання та газового котла в її квартирі. Олександр Лисенко поклав на управління соціального захисту населення завдання опрацювати питання надання матеріальної допомоги.