006.jpg

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО провів особистий прийом громадян.

До посадовця звернулись п’ять заявників.

Найбільше питань стосувались компетенції управління капітального будівництва та дорожнього господарства. Зокрема, містяни зверталися з проханнями: проведення ремонту прибудинкової території (за програмою «Євродвір») та облаштування дитячого майданчика по вул. Заливна, 39; ремонту прибудинкової території по вул. Леваневського, 4; ремонту прибудинкової дороги по вул. Харківська, 114. Відтак начальник управління Віталій ШИЛОВ отримав доручення опрацювати питання та надати обгрунтовані відповіді заявникам.

Крім того начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства та директор КП «Шляхрембуд» Олександр ВЕГЕРА отримали завдання від Володимира Войтенка виїхати на місце для вирішення питання грейдування дороги та надати відповідь заявниці щодо проведення ремонту дороги біля школи № 7 по вул. Матюшенко.

На звернення ще однієї мешканки, що стосувалось облаштування прибудинкової території та дитячого майданчика по вул. Реміснича, 31, перший заступник очільника Сум доручив управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства, департаменту інфраструктури міста та КП «Міськсвітло» опрацювати питання облаштування території, ремонту тротуару та відновлення освітлення за вказаною адресою.