006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

До очільника міста звернулися вісім сумчан із різноманітними питаннями.

Зокрема, піднімалися такі питання: ремонт дороги та тротуару по вул. 1-ша Оболонська; надання можливості у продовжені дозволу на здійснення реалізації квітів по вул. Засумська до листопада поточного року; благоустрій та ремонт дороги на прибудинковій території між будинками № 6 та № 4 по вул. Рибалко; незгода з незаконним будівництвом адміністративно-торгівельного центру по вул. Воскресенська, 12/1. За даними зверненнями мають вжити заходів управління капітального будівництва та дорожнього господарства, КП «Шляхрембуд», управління державного архітектурно-будівельного контролю, відділ торгівлі, побуту та захисту прав споживачів.

Одна сумчанка звернулася з проханням надати дозвіл на розміщення спеціалізованих стендів для надання послуг мобільного зв’язку населенню. Це питання буде опрацьовувати управління архітектури та містобудування спільно із управлінням «Інспекція з благоустрою міста Суми».

Ще одне звернення, в якому йдеться про проведення ремонту міжповерхового перекриття над квартирою заявниці, що мешкає по вул. Нижньосироватська, 6 та ремонту водовідводу в даному будинку, Олександр Лисенко спрямував до КП «Сумитеплоенергоцентраль» з тим, аби там надали пропозиції щодо ремонту.

Департамент інфраструктури міста має опрацювати питання ремонту парапетів, ліфтового приміщення та покрівлі будинку по пров. З.Красовицького, 5. Про це просили мешканка цього будинку. А ще даний структурний підрозділ має виконати роботи щодо здійснення ремонту труб мереж теплопостачання 4–6 під’їздів в будинку по вул. Холодногірській, 10.

Міський голова триматиме вирішення вищевказаних питань на контролі.