Надрукувати
Перегляди: 1524

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

До очільника міста звернулися 11 сумчан із різноманітними питаннями.

Зокрема, піднімалися такі питання: ремонт покрівлі будинку по вул. Петропавлівська, 68, по просп. М. Лушпи, 42, по вул. Соборна, 25; незгода з встановленням кондиціонерів та вентиляційної системи у кафе «Мікс» та порушення санітарних норм від підвищення шуму встановленими кондиціонерами у зазначеному кафе; заміна ливневих труб будинку по вул. СКД, 38; вжиття заходів щодо знесення огорожі та гаражу, що зі слів заявника побудовані незаконно на державній землі; ремонт прибудинкової території по просп. М. Лушпи, 54; здійснення розрахунку за спожиту електроенергію мешканців будинку по вул. Горького, 2/1.

За даними зверненнями мають вжити заходів департамент інфраструктури міста, КП «Сумитеплоенергоцентраль», ТОВ «КК «Коменерго-Суми», управління капітального будівництва та дорожнього господарства, управління державного архітектурно-будівельного контролю та управління архітектури та містобудування.

Крім того, одна сумчанка звернулася з проханням надати роз’яснення стосовно отримання житла заявниці, як дружині загиблого під час участі в Революції Гідності. Це питання буде опрацьовувати департамент соціального захисту населення.

Директору департаменту інфраструктури міста Григорію ЯРЕМЕНКУ доручено особисто взяти під контроль питання ремонту покрівлі в будинку по вул. Реміснича, 19, адже на недоліки після проведення капітального ремонту покрівлі поскаржився один із жителів цього будинку.

Управління капітального будівництва та дорожнього господарства разом із КП «Шляхрембуд» мають опрацювати питання та по можливості провести ремонт дорожнього покриття у цьому році по вул. Герцена. Про це просив мешканець будинку № 6 по цій вулиці.

За результатами особистого прийому громадян міським головою з усіх питань заявники отримали вичерпні відповіді, а посадовці – доручення для їх вирішення.