004.jpg

Під час щопонеділкової апаратної наради міський голова Олександр ЛИСЕНКО наголосив підлеглим на необхідності врахування при складанні планів робіт потреб 12-го мікрорайону.

Звернення очільника міста  було адресоване насамперед керівникам управління архітектури та містобудування Андрію КРИВЦОВУ та управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ.

Начальнику управління архітектури та містобудування міський голова вказав на необхідність передбачити у детальному плані території, який наразі розробляється, місця під заклади дошкільної та загальної середньої освіти.

«Школа та садочок у детальному плані території повинні бути вказані, щоб потім хтось із забудовників чи підприємців не зазіхнув на цю ділянку», – зазначив Олександр Лисенко.

Керівнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства  чільник міста доручив детально проаналізувати, що із задекларованого у міській цільовій програмі розвитку 12-го мікрорайону не було зроблено, і, по можливості врахувати на майбутнє, а також наступного року продовжити облаштування «євродворів» у 12-му мікрорайоні, зокрема по вул. Героїв Крут.