007.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів робочу нараду щодо готовності житлового фонду міста до опалювального сезону.

На ній були присутні директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО, директор департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрій КЛИМЕНКО та представники обслуговуючих організацій: КП «Сумижилкомсервіс», ПРБП «Рембуд», ТОВ «Керуюча Компанія «ДомКом Суми», ТОВ «ФОРЕКС ПЛЮС», КП «Сумитеплоенергоцентраль», ТОВ «КК «Коменерго-Суми», ТОВ «КК «Сумитехнобудсервіс».

Очільник міста вкотре наголосив на тому, що опалювальний сезон в Сумах повинен розпочатися без затримок і повідомив, що доручив керівництву ТОВ «Сумитеплоенерго» 8 жовтня надати графік подачі теплоносія.

Представники підприємств, що надають послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, по черзі доповіли про готовність до опалювального періоду та розповіли про проблемні моменти.

За підсумками наради доручили обслуговуючим організаціям найближчим часом сформувати графік роботи чергових бригад, які працюватимуть у період пуску тепла, а департаменту інфраструктури міста оперативно довести до відома обслуговуючих організацій графік початку подачі тепла теплопостачальними організаціями.

Також вирішили на наступному тижні провести інспектування проблемних будинків щодо їх готовності до опалювального сезону.