005.jpg

До Департаменту соціального захисту населення, Департаменту забезпечення ресурсних платежів, управління освіти та науки призначать на посади нових працівників.

Вони стали переможцями конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування, який відбувся 4-5 жовтня.

Так, на посаду провідного спеціаліста сектору кадрової роботи та контролю Департаменту соціального захисту населення призначено СЛАВГОРОДСЬКУ Євгенію (1989 р.н., освіта повна вища, в 2015 році закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка, останнє місце роботи - помічник керівника ТОВ «Нота-Груп»).

Переможцем конкурсу на посаду спеціаліст І категорії відділу соціальної політики інвалідів, ветеранів війни та постраждалих внаслідок аварії на ЧАЕС управління у справах інвалідів, людей похилого віку та надання соціальних послуг Департаменту соціального захисту населення стала єдиний кандидат. Це ЛІЗОГУБ Олена, 1988 р.н., яка має вищу освіту, закінчивши у 2009 році СНАУ. Останнє місце роботи - економіст зі збуту відділу маркетингу та збуту ДП «Завод обважнених бурильних та ведучих труб».

А ось серед чотирьох кандидатів на посаду спеціаліста І категорії відділу прийому громадян управління надання державної соціальної допомоги Департаменту соціального захисту населення переможця конкурсу не визначено.

На вакантну посаду головного спеціаліста-юрисконсульта відділу правового та кадрового забезпечення Департаменту забезпечення ресурсних платежів обирали серед двох кандидатур. Переможцем конкурсу визнано ХИЖНЯК Анну (1983 р.н., освіта повна вища, в 2007 році закінчила Харківський національний університет внутрішніх справ), останнє місце роботи якої - юрисконсульт ТОВ «Сумитеплоенерго».

Також на посаду спеціаліста І категорії управління освіти і науки переможцем конкурсу визнано єдиного кандидата, який подав документи - МЕЛЬНИК Ірину. Вона 1993 р.н., має вищу освіту, у 2015 році закінчила СумДУ імені А.С. Макаренка. Останнє місце роботи - помічник директора ФОП Китченко М.О.