0010.jpg

Під час позачергової сесії міської ради сумські обранці затвердили договір поставки теплоносія між Сумською міською радою, ТОВ «Сумитеплоенерго» та ПАТ «Сумське НВО».

Завдяки цьому вдасться забезпечити теплом заклади соціально-гуманітарної сфери, які знаходяться в зоні обслуговування Дирекції «Котельня Північного промвузла».

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО наголосив: «Затвердження договору поставки теплоносія між Сумською міською радою, ТОВ «Сумитеплоенерго» та ПАТ «Сумське НВО» є реальним виходом із ситуації, що склалась. Сумська міська рада виступає в цьому питанні поручителем, і тому в наших інтересах контролювати процес розрахунку між покупцем теплової енергії, яким є ПАТ «Сумське НВО», та постачальником, тобто ТОВ «Сумитеплоенерго».

Позицію очільника міста підтримали 28 депутатів, які проголосували за відповідний проект рішення.

«Ми розуміємо нашу відповідальність і не могли допустити, щоб дитячі садочки, школи, інші заклади соціально-гуманітарної сфери залишились без опалення. У цьому питанні не можна зволікати, тому я підписав цей договір, щоб гарантувати розрахунок Дирекції «Котельня Північного промвузла» з ТОВ «Сумитеплоенерго», яке наразі по прямих договорах здійснює подачу теплоносія до закладів бюджетної сфери, що розташовані на території КППВ. Ми не допустимо, щоб Котельня не розрахувалась», – зазначив міський голова.