004.jpg

У трьох структурних підрозділах міської ради призначені на вакантні посади службовці.

Вони були визначені переможцями за результатами конкурсу на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування, який відбувся 22 листопада.

Головним спеціалістом відділу бухгалтерського обліку та звітності стала Світлана МОСТОВИЧ. Вона 1978 року народження, має вищу освіту: у 2009 році закінчила Сумський державний університет за спеціальністю «Менеджмент організацій» та здобула кваліфікацію менеджера-економіста. Останнє місце роботи – головний спеціаліст відділу фінансового забезпечення Сумського обласного військового комісаріату.

На посаду головного спеціаліста-юрисконсульта департаменту інфраструктури міста претендувало два кандидати. Переможцем конкурсу визнано Наталію ОВЧАРЕНКО, 1995 року народження. Вона має вищу освіту: у 2018 році закінчила Навчально-науковий інститут права Сумського державного університету, отримала кваліфікацію магістра за спеціальністю «Право. Інтелектуальна власність». Трудовий стаж відсутній.

На дві посади адміністратора управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» заяви подали 12 кандидатів. За підсумками конкурсу, переможцями визначені:

  • Ольга ПИШКІНА, 1965 року народження, освіта вища: у 1988 році закінчила Сумський державний педагогічний інститут ім. А.С. Макаренка за спеціальністю географія та біологія та здобула кваліфікацію вчителя географії та біології середньої школи. Попереднє місце роботи – діловод відділу документообігу та інформаційного забезпечення управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми»;
  • Ірина РУДНЄВА, 1984 року народження, освіта вища: у 2006 році закінчила Сумський державний університет і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Системи управління і автоматики», здобувши кваліфікацію інженера-системотехніка. У 2009 році закінчила факультет перепідготовки фахівців Сумського державного університету за спеціальністю «Економіка підприємства», присвоєно кваліфікацію економіст. Попереднє місце роботи – головний спеціаліст відділу документообігу та інформаційного забезпечення управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми».

Також до кадрового резерву рекомендовано: Сергія БІРЮКОВА, Юлію БОНДАР, Юлію МЕШИЙ та Яну СТЕЦЮРУ.

На посаду головного спеціаліста відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення конкурсна комісія не визначила переможцем жодного з двох кандидатів.