0012.jpg

Під час LI сесії міської ради депутати розглянули електронну петицію Валерія ПЛЕВАКА «Передати будівлю 4-ї школи приватній гімназії «Просперітас».

Дана петиція була розміщена на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій», набрала необхідну кількість голосів і була винесена на розгляд сумських обранців.

Останні зважаючи на те, що будівля школи № 4 є об’єктом незавершеного будівництва, учні цієї школи навчаються у прибудованих до центрального корпусу будівлях, освітній процес ускладнюється відсутністю актової зали, їдальні, недостатньою кількістю навчальних кабінетів, та зважаючи на те, що є необхідність продовження робіт з реконструкції вищезазначеного об’єкту, не підтримали варіант передачі будівлі школи приватній гімназії «Просперітас».

За відмову проголосували 29 депутатів міської ради.

При розгляді даного рішення і начальник управління освіти та науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО, і директор школи № 4 ім. О. Аніщенка Тетяна ВОЛКОВА висловили чітку позицію, що треба зберегти дану будівлю, як пам’ятку архітектури, зробити комфортними умови навчання для 467 учнів школи, та відмовити в передачі навчального закладу приватній гімназії.