002.jpg

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО провів особистий прийом громадян.

До посадовця звернулось шестеро сумчан.

Одне із питань стосувалось під’їзду до будинку по вул. Репіна, 13.

Володимир Войтенко доручив начальнику управління архітектури та містобудування Андрію КРИВЦОВУ опрацювати можливість облаштування під’їзду до будинку та надати пропозиції.

Начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ спільно із в. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктором ПАВЛЕНКОМ перший заступник міського голови доручив вирішити питання щодо проведення капітального ремонту дороги в районі житлових будників № 31, № 33, № 39, № 41 та № 43 по вул. Харківська.

Окрім того у департаменті інфраструктури міста мають надати пропозиції щодо озеленення скверу на перехресті вул. Харківська та пр-ту М. Лушпи, вирішення питання підтоплення житлових домогосподарств та облаштування дорожнього покриття по вул. Люблінська, ремонту тротуару по вул. М. Вовчок.

Під час особистого прийому Володимир Войтенко надав роз’яснення на два звернення громадян.

Одна заявниця прохала надати інформацію щодо достовірної адреси її проживання та реєстрації, а також членів її сім’ї. Інший заявник звернувся за пропозиціями щодо виділення земельної ділянки для будівництва багатоквартирного будинку для учасників бойових дій в Афганістані.