001.jpg

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО провів особистий прийом громадян.

До посадовця звернулись п’ять сумчан із різноманітними питаннями.

Зокрема, піднімалися такі питання: поліпшення житлових умов мешканці, яка проживає у кімнаті в гуртожитку (що не є власністю заявниці) з двома неповнолітніми дітьми, один з яких інвалід дитинства; виділення житла заявнику, як учаснику ліквідації аварії на ЧАЄС; поліпшення умов проживання сумчанці, яка мешкає по вул. Охтирська, 27. Дані звернення доручено розглянути директору департаменту забезпечення ресурсних платежів Юрію КЛИМЕНКУ та надати відповіді по суті звернення заявникам.

Одна сумчанка звернулася з проханням стосовно надання будівельного паспорту на садибний будинок по вул. Оксамитова. На це питання має надати вичерпні роз’яснення начальник управління архітектури та містобудування Андрій КРИВЦОВ.

На звернення ще одного мешканця, що стосувалось ремонту та облаштування перилами пішохідної частини з вул. Білопільський шлях по вул. 8 Березня, перший заступник очільника Сум доручив в. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктору ПАВЛЕНКУ опрацювати та вжити заходів щодо вирішення даного питання.