004.jpg

Перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО провів особистий прийом громадян.

Найбільше звернень стосувались компетенції департаменту забезпечення ресурсних платежів. Тож директору департаменту Юрію КЛИМЕНКУ було доручено опрацювати звернення та надати обгрунтовану відповідь заявникам. Це питання стосовно укладання договору та сплати податку за оренду землі, а також приватизації земельної ділянки по вул. Героїв Чорнобиля, 6 б та визначення її меж.

Наступне питання стосовно впорядкування поштової адреси будинку по вул. Героїв Крут, 54а було направлено на розгляд начальнику управління архітектури та містобудування Андрію КРИВЦОВУ.

Надійшло звернення й щодо проведення капітального ремонту прибудинкової території. Опрацювати дане питання та надати відповідь перший заступник міського голови доручив начальнику управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталію ШИЛОВУ.

З питанням стосовно передачі позовної заяви та порядку демонтажу самовільно встановлених архітектурних форм звернулась громадянка, що мешкає за адресою: вул. Новолепехівська, буд. 62. Більш детально розібратися в проблемі мають начальники управління державного архітектурно-будівельного контролю та управління архітектури та містобудування.

Ще одному сумчанину було надано роз'яснення безпосередньо під час особистого прийому.