0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО на початку щопонеділкової апаратної наради представив нового директора департаменту інфраструктури міста.

З 15 квітня цю посаду обіймає Едуард ВЕЛИТЧЕНКО, який до цього керував КП «Міськсвітло».

«На Вас покладається відповідальність за важливий напрямок роботи. Продовжуйте в тому ж руслі, як працювали директором комунального підприємства. По КП «Міськсвітлу» питань не було, хай не буде їх і по департаменту. Ми допомагатимемо Вам в усіх починаннях», – сказав, звертаючись до Едуарда Велитченка, Олександр Лисенко.

Нового керівника департаменту інфраструктури міста обрали на конкурсі 11 квітня. На посаду претендували дві особи.

Едуард Велитченко народився 20 вересня 1971 року в Сумах. По закінченню дев’ятирічки на Івано-Франківщині, вступив до машинобудівного коледжу в Сумах. Після проходження строкової військової служби працював інженером на машинобудівному об’єднанні (1991–1993 роки). Потому (1993–1999 роки) – майстром електромонтажної дільниці на Крайній Півночі. З 1999 по 2003 роки обіймав посаду директора ТД «Центроліт». З 2003 по 2007 роки працював інженером в Іспанії. До вересня 2016 року – у приватних структурах, після – у КП «Міськсвітло», спочатку начальником району мереж зовнішнього освітлення, а згодом – директором підприємства.

Має дві вищі освіти – навчався в Якутському державному університеті та Харківському національному університеті міського господарства імені О. М. Бекетова.