003.jpg

Заступник міського голови Олександр ЖУРБА провів особистий прийом громадян.

До посадовця надійшло чотири звернення.

Мешканка буд. № 43/1 по пр-т М. Лушпи порушила питання встановлення лічильників обліку електроенергії після пожежі на першому поверсі житлового будинку, ремонту каналізаційного стояка, прибирання в підвалі. Перше запитання було вирішено ще до прийому, друге та третє заступник міського голови спрямував до вирішення до КП «Сумитеплоенергоцентраль» та для контролю – до департаменту інфраструктури міста.

Від мешканця буд. № 2/1 по вул. Горького надійшло прохання про сприяння у вирішенні питань укладання договору з обслуговуючою організацією ТОВ «КК «Коменерго-Суми», а також у передачі будинку на прямі розрахунки з ПАТ «Сумиобленерго». Олександр Журба доручив зайнятись вирішенням обох питань департаменту інфраструктури міста.

Цей же структурний підрозділ, за вказівкою заступника міського голови, має опрацювати питання проведення капітального ремонту буд. № 15 по вул. М. Вовчок та перевірити, як ТОВ «Керуюча компанія «Сумитехнобудсервіс» усуватиме недоліки, допущені при капітальному ремонті покрівлі над буд. № 1 по вул. СКД.