0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО провів особистий прийом громадян.

Житель буд. № 9 по пров. 1-й Продольний прийшов просити знести незаконно встановлені, на його думку, гараж та огорожу. Вислухавши заявника, міський голова доручив департаменту інфраструктури міста та управлінню «Інспекція з благоустрою міста Суми» опрацювати питання знесення паркану на прибудинковій території, а управлінню архітектури та містобудування – надати пропозиції щодо вирішення земельного питання стосовно прибудинкової території.

До департаменту інфраструктури міста Олександр Лисенко скерував для вирішення й питання ремонту покрівлі в буд. № 23 по пр-ту Шевченка (включити до титульного списку на 2020 рік), ремонту 1-го під’їзду в буд. № 55 по пр-ту Курський (працювати питання проведення поточного ремонту), внесення до титульного списку на 2019 рік ремонту мереж каналізації та водовідведення в буд. № 41 по вул. Івана Сірка (директору департаменту взяти під особистий контроль). На звернення жителів останнього будинку щодо капітального ремонту ліфтів очільник міста одразу надав усі необхідні роз’яснення. Вичерпну відповідь отримала і жителька буд. № 54 по вул. Набережна р. Стрілка, котра порушила перед міським головою питання оформлення групи інвалідності.

Звернення жителів буд. № 211А по вул. Г. Кондратьєва щодо законності рішення виконавчого комітету про переведення нежитлового приміщення у житлове, міський голова направив до департаменту інфраструктури міста та правового управління для з’ясування усіх деталей.

Питаннями жителів буд. № 14 по вул. Лесі Українки щодо встановлення лічильника тепла та ремонту прибудинкової території надалі займатимуться відповідно департамент інфраструктури міста (опрацювати питання) та управління капітального будівництва та дорожнього господарства (включити до титульного списку ремонту на 2020 рік).

Управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства належить також запланувати роботи з ремонту вимощення біля буд. № 16 по вул. Металургів.

Департамент соціального захисту населення розбиратиметься в питання призначення субсидії мешканці буд. №13А по вул. Металургів.