004.jpg

Відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин, природокористування та екології.

Члени комісії розглянули 38 питань. Зокрема приділили значну увагу питанням оренди земельних ділянок юридичним особам, фізичним особам-підприємцям.

За результатами засідання члени комісії поновили договір оренди земельної ділянки, укладеного з фізичною особою-підприємцем, за адресою: м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 136А; припинили право користування земельною ділянкою товариству з обмеженою відповідальністю «ОМФАЛ» за адресою: м. Суми, вул. Привокзальна, 4/5; надали в оренду земельну ділянку приватному оздоровчо-комерційному підприємству «Зевс» за адресою: м. Суми, вул. К. Зеленко, 8; поновили договір оренди земельної ділянки, укладеного з товариством з обмеженою відповідальністю «Виробничо-комерційним підприємством «Нотехс» за адресою: м. Суми, вулиця Героїв Чорнобиля, 2А; надали згоду щодо внесення змін до договорів оренди земельних ділянок, укладених з товариством з обмеженою відповідальністю «Автоарт» за адресою: м. Суми, вул. Ковпака, 30; припинили дію договору оренди земельної ділянки, укладеного з ТОВ «АЛЬФА-ГРУПА» за адресою: м. Суми, вул. Г. Кондратьєва, 6.

Окрім того, депутати одноголосно підтримали питання про інвентаризацію прибудинкових територій багатоквартирних будинків.