0012.jpg

Відбулось чергове засідання постійної депутатської комісії з питань архітектури, містобудування, регулювання земельних відносин, природокористування та екології.

Члени комісії розглянули 37 питань. Значну увагу депутати приділили питанням надання земельних ділянок учасникам АТО.

За результатами засідання члени комісії одноголосно підтримали питання надання у власність земельних ділянок трьом учасникам АТО для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки).

Також постійна депутатська комісія погодила питання: надання земельних ділянок у власність громадянам, які знаходяться у них в користуванні; надання в оренду земельної ділянки малому приватному підприємству «Качество» за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 111; поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з приватною середньою загальноосвітньою школою «Золота рибка» за адресою: м. Суми, вул. Новомістенська, 31/1; поновлення договору оренди земельної ділянки, укладеного з ФОП Рейзлер Іваном Валентиновичем за адресою: м. Суми, вул. Харківська, 118/3; надання приватному акціонерному товариству «Сумбуд» дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для подальшої її передачі у користування на умовах оренди за адресою: м. Суми, вул. Праці, 1.