005.jpg

Відбулося засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення, освіти, науки, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту.

Всього члени комісії розглянули 19 питань.

Першим питання порядку денного було затвердження списку учасників АТО/ОСС, котрі претендують на отримання у 2019 році одноразової цільової матеріальної допомоги для придбання житла.

Потому члени комісії підтримали виділення коштів з міського бюджету:

  • для міської дитячої клінічної лікарні Святої Зінаїди на поточний ремонт даху та вентиляції будівлі гаражів за адресою: вул. Троїцька, 57 та на створення хірургічного відділення;
  • для КНП «Центральна міська клінічна лікарня» на відновлення огорожі даху та на забезпечення впровадження припливно-витяжної вентиляції з рекуперацією згідно проведеного аудиту в 2017 році компанією ПЕФ «ОптімЕнерго» в рамках реалізації проекту рамках проекту GIZ «Партнерство з модернізації: енергоефективність у лікарнях»;
  • для клінічної лікарні № 5 на капітальний ремонт тепло- та водомереж закладу;
  • для Центру первинної медико-санітарної допомоги № 1 Центру первинної медико-санітарної допомоги № 2 на придбання туберкуліну та виробів медичного призначення для забезпечення ними інвалідів.

Також члени постійної комісії підтримали виділення коштів на забезпечення інсуліном хворих на цукровий та нецукровий діабет; на забезпечення комп’ютерною технікою робочих місць лікарів в багатопрофільних лікувальних закладах міста та для забезпечення проведення пільгового зубопротезування всім учасникам АТО.

Одноголосно було підтримано виділення коштів з міського бюджету для запровадження роботи мінімайстерні, в рамках якої будуть надаватися послуги соціальної реабілітації та трудової дисципліни; для надання цільової матеріальної допомоги на поліпшення житлових умов громадянці міста (на придбання квартири) та на придбання крісла колісного типу Kuschall K-Series для майстра спорту України міжнародного класу.